Transport robe kombijem trenutno je najtraženiji vid transporta za manje pošiljke, na kraćim relacijama. Jedan od glavnih razloga je ušteda novca i vremena prilikom organizacije transporta kombi prevozom.

Kompanija Beocontrol, sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima transporta, za svoje klijente organizuje brzu, sigurnu i povoljnu uslugu transporta robe kombijem unutar Srbije, širom regiona i na teritoriji cele Evrope. Nekoliko puta tokom dana naša kombi vozila vrše polaske do Niša, Kragujevca, Novog Sada, Valjeva, Šapca, Leskovca, Vranja, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Sarajeva, kao i do gradova najvećih evropskih zemalja Austrije, Nemačke, Švajcarske, Italije, Francuske… U mogućnosti smo da za naše klijente organizujemo i vanredne polaske u najkraćem roku ka svi ostalim zemljama širom Evrope.

Stotine Beocontrol radnika stoje vam na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji, spremni da na put krenu neposredno nakon vašeg poziva.

Naš bogat vozni park sadrži desetine manjih kombija nosivosti do 1,5 tone, a zahvaljujući dobrim partnerskim odnosima sa drugim agencijama za transport robe, u stanju smo da obezbedimo i dodatna kombi vozila za transport robe ili selidbe stvari.

Pored osnovne usluge prevoza robe kombijem, u zavisnosti od dogovora, Beocontrol za klijente obavlja i preuzimanje robe na dogovorenoj adresi, pripremu i pakovanje robe, utovar i istovar, kao i isporuku robe na ugovorenoj lokaciji. Za međunarodni transport robe kombijem, Beocontrol će umesto vas pribaviti i sve neophodne dozvole i pripremiti kompletnu carinsku dokumentaciju, kako bi roba nesmetano prošla sve carinske procedure i stigla na željeno odredište. Špediterske uslove izradjuje naša kompanija, tako da ćemo obaviti uvoz ili izvoz robe u najkraćem mogućem roku.

Sva roba je osigurana CMR – om od mogućih oštećenja tokom transporta, a za vredniju robu smo obezbedili i dodatno osiguranje, koje u slučaju nesreće pokriva do 100% vrednosti robe. Mogućnost bilo kakvih neprijatnosti sveli smo na minimum, jer svako Beocontrol kombi vozilo sadrži najmoderniju bezbednosnu opremu i savremeni GPS sistem, koji omogućava praćenje vozila tokom transporta. Takodje, bezbednost vaše robe garantovaće i naše stručno osoblje, obučeno po najnovijim svetskim standardima u saobraćaju.

Naši operateri dežuraju NON-STOP i očekaju vaš poziv. Uverite se i sami zašto je Beocontrol  neprikosnoveni No 1 u oblasti transporta robe. Kontakt: 011 210 60 00

Vaš zahtev za ponudu transporta robe kombi prevozom, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe