Transport robe hladnjačama

Kompanija Beocontrol nudi uslugu lokalnog i medjunarodnog transporta hladnjačama svih vrsta robe.

Transport lekova hladnjaca Srbija

U drumskom transportu za prevoz robe koristimo moderne i savremeno opremljene frigo kamione nosivosti od 1t do 22t. Vozila su različitih konstrukcija i specijalizovana za transport svih vrsta tereta pod bilo kojim temperaturnim režimom.

Frigo transport organizujemo svojim novim vozilima kao i sa pouzdanim i višegodišnjim partnerima

Naš stručan i predan tim sastavljen je od visokoobrazovanih kadrova sa  višegodišnjim iskustvom u transportu za potrebe svakog pojedinačnog klijenta pravi posebnu ponudu kako bi racionalizovali troškove prevoza i klijentu obezbedili veću zaradu.


Beocontrol ima mogućnost prevoza svih vrsta tereta, pod pod kontrolisanim temperaturnim režimom od momenta preuzimanja robe do trenutka isporuke, u svim temperaturnim opsezima:

  • Duboko smrznute pošiljke na -80ºC (na suvom ledu)
  • Smrznute pošiljke na -20ºC
  • Rashlađene pošiljke na +2 do +10ºC
  • · Kontrolisane ambijentalne pošiljke na +11 do +25ºC
  • Pošiljke na telesnoj temperaturi

Kompanija Beocontrol uz uslugu frigo transporta nudi i uslugu pakovanja Vaše robe. Vrsta i način pakovanja vrši se za svaku pošiljku pojedinačno i to uzimajući u obzir količinu robe, zahtevanu temperaturu čuvanja, dužinu trajanja transporta i očekivanu spoljnu temperaturu u područjima kroz koja vršimo transport.

Raspolažemo svim neophodnim materijalima za pakovanje i održavanje temperature – termalnim kutijama i kontejnerima, suvim ledom, različitim vrstama gel pakova („pingvina“) za sve temperaturne opsege, stacionarnim i mobilnim frižiderima, zamrzivačima i grejačima.

Transport lekova Beograd

Naša vozila opremljena su uređajima za merenje temperature i čuvanje podataka. Vozila veće nosivosti (šleperi) opremljena su temperaturnim mernim instrumentima i pisačima, dok su u vozilima manje nosivosti instalirani elektronski data logeri.

Ovi uređaji beleže detaljne podatke o kretanju temperature od trenutka preuzimanja pošiljke do momenta isporuke primaocu što nam omogućava da našim klijentima dostavimo i izveštaj o ispravnost temperature u prevozu.

Sva naša vozila opremljena su i GPS uređajima za satelitsko praćenje.

GPS uređaji omogućavaju slanje naloga za utovar direktno u kabinu vozila i praćenje tereta u toku transporta.

Transport voća Srbija
Korišćenjem ovih uređaja kompanija Beocontrol povećava se sigurnost i kvalitet transporta u svim prevoznim procesima, a svojim klijentima omogućava da putem interneta u realnom vremenu prate prevoz svoje pošiljke.

Prilikom potpisivanja ugovora, svojim klijentima dajemo garanciju daćemo posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo ih obeštetiti u slučaju nastanka štete.

Uz garanciju, nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja Vaše robe kod jedne od osiguravajućih kuća sa kojima imamo potpisane ugovore – Basler i Uniqa osiguranjem.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe