Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Izrael

Politička situacija na Bliskom istoku zahteva dodatnu pažnju i opreznost ukoliko svoju robu šaljete put Izraela i drugih blisko istočnih zemalja. Povećana bezbednost i posebna opreznost neophodna je za sve vrste pošiljki i specijalnih tereta bez izuzetka, što prevoz robe na Bliski istok čini daleko zahtevnijim i skupljim. Ali sve bezbednosne promene, carinska dokumentacija i osiguranje su uključene u cenu transporta koju nudi naša agencija za transport Beocontrol, koja dolazi do Vas neposredno nakon što nazovete naše agente za transport ili ostavite upit za transport na našem sajtu.

Ukoliko Vam je neophodan direktan ili kombinovan vid transporta, prevoz kontejnerima ili najbrži prevoz rasute robe, hrane, lomljivih stvari ili specijalnih tereta i vangabaritne robe, mi obećavamo najbolju ponudu transporta iz Izraela i drugih zemalja na Bliskom istoku, prema svim delovima sveta.

Pored usluga transporta, mi ćemo Vam obezbediti i:

  • kompletna logistika od trenutka preuzimanja robe do trenutka isporuke na željenoj adresi;
  • pakovanje, označavanje, Vašim ili našim materijalom, prema poslednjim bezbednosnim standardima;
  • dvadesetčetvoro časovna asistencija tokom celog transporta pošiljke;
  • satelitski sistem za praćenje kako biste u svakom trenutku znali gde su vaše stvari;
  • skladištenje bilo koje vrste robe u jednom od naših magacina širom sveta;
  • međunarodno osiguranje za svaku pošiljku, a za druge vrednije stvari i dodatno osiguranje kod najpoznatijih svetskih osiguravajućih kuća;
  • najbezbedniji i najbrži transport u najsavremenijim vozilima koja čine naš vozni park i vozne parkove drugih partnerskih kompanija;

Za svaku pošiljku mi imamo najoptimalnije rešenje transporta, a naši visoko kvalifikovani i posvećeni radnici su spremni da garantuju da će vaše pošiljke biti isporučene u najkraćim rokovima i najboljim uslovima na željenu adresu.

Kontaktirajte nas, ostavite vaš upit za transport na sajtu i očekujte poziv naših agenata za transport u narednih nekoliko sati, a u narednih nekoliko dana Vaša roba će biti spremna da krene put Izraela.

Vaš zahtev za ponudu  transporta robe iz Izraela eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com