AVIO I KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE KANADA

Transport robe kanada

Najefikasniji način transporta robe u Kanadu se obavlja avionskim transportom kao i kombinovanim transportom. Kao jedna od ekonomski najrazvijenijih država, obim uvoza i izvoza robe iz Kanade je u stalnom porastu. Zato smo i našim klijentima obezbedili najbolje uslove i najpristupačnije cene za najrazličitije terete i njihovu isporuku širom Kanade i u bilo kom mestu širom sveta.

Kanada je druga zemlja u svetu po veličini teritorije i ima razvijenu naftnu i drvnu industriju zbog čega predstavlja atraktivnu lokaciju za uvoz ali i izvoz robe.

Prilikom transporta robe u Kanadu bitno je detaljno se upoznati sa carinskim procedurama. Neki od proizvoda koji ne smeju da se uvoze u Kanadu su: različite vrste oružja, eksploziva, municije, vatrometa, određeno voće i povrće itd. Kako ne biste imali bilo kakve probleme ili komplikacije vezane za carinsku proceduru, Beocontrol vam može pomoći u kompletnoj carinskoj proceduri.

Specijalizovani smo u pružanju:

 • Avio transporta za male i brze pošiljke;
 • Međunarodnog prevoza vangabaritnog tereta;
 • Usluga uvoza i izvoza iz/u Kanadu;
 • Kompletne logističke podrške u međunarodnom transportu i carinskih usluga;
 • Kombinovanog kontejnerskog transporta za prekookeanske destinacije;

Bilo da robu uvozite ili izvozite , mi ćemo vam omogućiti najbrži i najlakši način transporta:

Zbirni kontejnerski transport robe Kanada (LCL)

Zbirni kontejnerski transport robe Kanda (LCL) omogućava jeftin transport manje količine robe na dugačkim relacijama. U uslovima kada pošiljka zahteva deo prostora kontejnera, kada je klijentu bitno da su troškovi transporta niski i tranzitno vreme isporuke nije od veće važnosti, optimalno rešenje je prekomorski zbirni kontejnerski transport (LCL).

Transport punih kontejnera (FCL)

Transport punih kontejnera (FCL) obuhvata čitav niz aktivnosti od ugovaranja zakupa prostora na kontejnerskom brodu sa brodarom, koordinacija isporuke praznog kontejnera na mesto utovara, organizacija popunjavanja teretnice, organizovanje izvoznog carinjenja, predaje napunjenog kontejnera agentu brodara na kontejnerskom terminalu u luci isporuke, praćenje kretanja broda do luke iskrcaja, organizacija istovara.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka, koji poseduju validan pečat kao i sertifikat ovlašćene firme. Da osigurate usaglašenost sa propisima za drvenu ambalažu, vršimo ovu uslugu u skladu Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) gasom, odnosno vrlo opasnim hemikalijama. Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata) , fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlašćene firme sa edukovanim i tehnički osposobljenim kadrovima.

               

 

Postoji i mogućnost pakovanja robe na plastične palete, pri čemu je roba upakovana i vakumirana streč folijom. Ovaj način pakovanja je jeftiniji i utiče na smanjenje ukupnih troškova transporta.

 

 

Naše utrenirano i iskusno osoblje dostupno je 24/7 i spremno da vam obezbedi najprofesionalniju uslugu tokom transporta, pre i nakon njega. O vašim stvarima oni će se starati na najbolji mogući način kako bi ostale bezbedne i osigurane u rukama našeg posvećenog osoblja. Za specijalne terete i najvrednije stvari obezbedili smo dodatno osiguranje kod najpoznatijih osiguravajućih kuća.

Nazovite nas i uverite se i sami da mi imamo najbezbednije i najbrže rešenje za prevoz i najzahtevnije robe:

 • vangabaritnog tereta
 • vrednih komada nameštaja
 • difuzne roba
 • opasnih materija i različite vrste tečnosti i gasova
 • hrana i piće
 • biljaka i životinja

Pored usluga transporta umesto Vas ćemo obaviti sav dodatan logistički posao, pakovanje i obeležavanje tereta, kratkoročno i dugoročno skladištenje, srediti carinsku dokumentaciju i obaviti poslove selidbe. U svakom trenutku na raspolaganju su vam naši stručni radnici, veliki broj vozila, partnerskih firmi i skladišta za svaku lokaciju u Kanadi i ostatku sveta.

Pored usluga prevoza robe, posedujemo višegodišnje iskustvo u međunarodnim selidbama, bilo da su u pitanju selidbe stambenog prostora, selidbe poslovnog prostora, diplomatske selidbe itd.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

 

Posetioci sajta koji su videli ovu stranicu takođe su posetili:

               

 

Zahtev za transport robe