Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Katar

Ukoliko tragate za profesionalcima koji će isporučiti Vašu robu u Dohi, Ad Davhahu, Ar Rajanu i drugim gradovima u Kataru, odlučite se za lidera u oblasti transporta, u celoj jugoistočnoj Evropi i šire.

 

 Iza nas su godine iskustva i na hiljade pošiljki svim prevoznim sredstvima prema svim delovima sveta. Zahvaljujući njima u stanju smo da garantujemo najkraće rokove isporuke i najkonkurentnije cene na tržištu.Nazovite nas ukoliko Vam treba profesionalna pomoć:

  • Oko prevoza iz/za Katar;
  • Kod logističkih usluga i prevoza robe u Kataru;
  • Oko uvoza i izvoza robe u/iz Katara;
  • Oko selidbi vašeg stana ili poslovnog prostora;

Kontaktirajte nas i naši agenti će Vam se javiti sa najpovoljnijom ponudom željenog prevoznog sredstva ili našim predlogom najpovoljnijeg načina prevoza robe do/iz Katara.

Izaberite direktni ili kombinovani transport avionom, brodskim kontejnerima, železnicom ili tradicionalnim kamionskim vozilima. Na raspolaganju Vam je na desetine naših vozila koja su opremljena bezbednosnom opremom poslednje generacije i savremenim satelitskim GPS sistemom kojim možete pratiti svoju pošiljku tokom celog transporta. Naš tim saradnika je specijalizovan i za prateće usluge transporta robe i stvari, pa čak i za distribuciju robe na lokalnom tržištu bez Vašeg prisustva u Kataru.

Da bismo Vam obezbedili najkvalitetniju uslugu posebnu pažnju smo posvetili:

  • Izgradnji sopstvenog voznog parka koji trenutno broji stotinu vozila različitih modela i veličina;
  • Ugovorima sa najpoznatijim svetskim osiguravajućim kućama;
  • Zakonima i bezbednosnim procedurama u Kataru , na Bliskom istoku i šire;
  • Usavršavanju zaposlenih u skladu sa najnovijim standardima u oblasti transporta.

Ponosni smo na iskustvo koje smo stekli u transport različitih vrsta tereta za potrebe bankarske industrije, finansija, farmaceutske proizvodnje i drugim industrijama koje zahtevaju najkraće rokove isporuke. Zato smo spremni da i Vama garantujemo najkvalitetniju, najažurniju i kompletnu uslugu transporta robe.

Nazovite nas i uverite se i sami.

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe iz Kazahstana eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com