Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Kazahstan

Sa površinom od 2,7 miliona km², Kazahstan je deveta država u svetu po veličini i najveća od svih koje nemaju izlaz na more.

kazahstan

Nakon tranzicijske privredne krize u devedesetima, analogne onima u drugim post-komunističkim zemljama, Kazahstan doživljava privredni preporod utemeljen na ikorištavanju nalazisšta nafte. Zemlja ima i ja poljoprivredni sektor.

Profesionalan i iskusan tim kompanije Beocontrol će, uzimajući u obzir Vaše zahteve, vrstu robe i zadate rokove, za Vas pronaći najpovoljniju trasu transporta robe u Kazahstan.

Vašu robu možemo transportovati drumskim, železničkim, vazdušnih i vodenim saobraćajem, sa m transport može biti realizovan kao: direktni transport robe, kombinovani transport robe i kontejnerski transport .

Zbirni transport robe najpogodniji je oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup celog kontejnera ili transportnog vozila.

Uz uslugu transporta robe u Kazahstan, za svoje klijente možemo obaviti i sve prateće usluge kao što su pakovanje, skladištenje, dodatno osiguranje, carinjenje itd.

Kompanija Beocontrol svojim klijentima daje pravnu garanciju da će transport u Kazahstan biti izvršen u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo ih obeštetiti u slučaju nastanka štete.

 

Vaš zahtev za ponudu avio i vodenog transporta robe iz Kazahstana eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com