PozoviZahtev

Transport robe Srbija

Transport Srbija

Kompanija Beocontrol uslugu transporta robe i selidbe stvari širom Srbije vrši brzo, sigurno i povoljno. Upravo je efikasnost i mnogobrojne preporuke izdvajaju od drugih kompanija u zemlji.

Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija Beocontrol transport robe i selidbe stvari vrši NON-STOP, od 00h do 24h radnim danima i vikendom.

Pored velikog broja sopstvenih vozila različite kubikaže, Beocontrol ima sklopljene ugovore sa brojnim prevoznicima širom Srbije, tako da u svakom trenutku klijentima možemo ponuditi transportno vozilo i pouzdan prevoz robe i stvari.

Posedujemo manja kombi vozila do 1,5 tone nosivosti, marke Fiat Ducato i Iveco Daily, kao i velike kamione do 24 tone. Takodje, u Beocontrol floti su i kamioni sa utovarnom rampom.

Obaljamo najpovoljniji i najsigurniji prevoz nameštaja u Beogradu i u celoj Srbiji specijalizovanim, tapaciranim vozilima.

Na svim relacijama, transport robe širom Srbije organizujemo po principu povratnih punih utovara, kao i po principu dotovara.

Beocontrol profesionalni tim i savremena oprema za prenos teških i opasnih predmeta garantuju siguran i efikasan utovar i istovar svih vrsta robe.

Naša vozila imaju CMR osiguranje i ADR sertifikate, tako da u svojoj ponudi imamo sledeće usluge:

  • Transport konvencionalne robe
  • Transport opasnih materija
  • Transport rasutog tereta
  • Transport specijalnih tereta velikog gabarita
  • Transport hladnjačama
  • Preuzimanje i transport robe do fabrike automobila u Kragujevcu Fijatovim i Ivecovim vozilima.

Beocontrol je medju najboljim kompanijama za transport robe u Srbiji, jer za svoje klijente, pored transporta robe i selidbe stvari, organizuje i sve prateće usluge.

Preko 1 000m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol sadrži  najsavremeniju opremu, tako da skladištenje robe vršimo po svetskim standardima. Kompanija je specijalizovana za skladištenje robe koja zahteva posebno rukovanje i uslove, kao i redovne inspekcije.

Kompanija Beocontrol obavlja i sve vrste selidbi u Srbiji kvalitetno, brzo i profesionalno, uz obučene timove i specijalizovana vozila.

Svojim klijentima uvek pružamo tačne i pravovremene informacije o transportu njihove robe. Takodje, omogućili smo da naši klijenti putem GPS-a i sami prate transport u realnom vremenu.

Poverenje dugogodišnjih partnera stekli smo kvalitetom usluga i pouzdanošću. Kompanija Beocontrol svojim klijentima, uz potpisivanje ugovora, izdaje i garanciju da će posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete.

U želji da pružimo najbezbedniji transport robe u Srbiji, imamo potpisane ugovore sa osiguravajućim kućama Basler i Uniqa, te svojim klijentima nudimo i dodatno osiguranje.

Vaš zahtev za ponudu transporta robe u Srbiji, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe

Comments

  • […] koji su nam nekada neophodni da opstanemo u toku dana ne bi mogli da stignu do nas. Da bi se vršio transport robe Srbija je kreirala Zakon koji mora biti ispoštovan da bi neko trasnportno preduzeće moglo vrši usluge […]

Comments are closed.