Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe Srbija

Kompanija Beocontrol uslugu transporta robe u Srbiji vrši povoljno i u najkraćem mogućem roku i upravo je efikasnost izdvaja od drugih kompanija u zemlji.

Transport Srbija

Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija Beocontrol transport robe vrši 00 – 24 radnim danima i vikendom.

Pored velikog broja sopstvenih vozila različite kubikaže, imamo sklopljene ugovore sa brojnim prevoznicima širom Srbije, tako da u skoro svakom trenutku svojim klijentima možemo ponuditi transportno vozilo pri čemu se troškovi transporta drže u potpunosti pod kontrolom.

Posedujemo manja kombi vozila do 1,5 tone nosivosti, marke Fiat Ducato i Iveco Daily kao i velike kamione do 24 tone. Posedujemo i kamione sa utovarnom rampom.

Obaljamo najpovoljniji prevoz nameštaja u Beogradu i Srbiji specijalizovanim, tapaciranim vozilima.

Na svim relacijama, transport robe u Srbiji organizujemo po principu povratnih punih utovara, kao i po principu dotovara.

Profesionalni tim i savremena oprema za prenos teških i opasnih predmeta koju posedujemo garantuju siguran i efikasan utovar i istovar svih vrsta robe.

Naša vozila imaju CMR osiguranje i ADR sertifikate, tako da u svojoj ponudi imamo usluge:

  • Transport konvencionalne robe
  • Transport opasnih materija
  • Transport rasutog tereta
  • Transport specijalnih tereta velikog gabarita
  • Transport hladnjačama
  • Preuzimanje i transport robe do fabrike automobila u Kragujevcu Fijatovim i Ivecovim vozilima.

Kompanija Beocontrol spada u najbolje kompanije za transport robe u Srbiji, jer pored usluge transporta za svoje klijente organizuje i sve prateće usluge.

Preko 1000m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol opremljeno je najsavremenijom opremom tako da skladištenje robe vršimo u skladu sa svetskim standardima. Kompanija je specijalizovana za skladištenje robe koja zahteva specijalno rukovanje i uslove i redovne inspekcije.

Naša kompanija obavlja i sve vrste selidbi u Srbiji kvalitetno, brzo i profesionalno uz obučene timove i specijalizovana vozila.

Svojim klijentima uvek pružamo tačne i pravovremene informacije o transportu njihove robe, a omogućili smo im da putem GPS-a i samo prate transport u realnom vremenu.

Poverenje dugogodišnjih partnera stekli smo kvalitetom usluga i pouzdanošću. Kompanija Beocontrol svojim klijentima uz potpisivanje ugovora izdaje i garanciju da će posao izvršiti u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete.

U želji da pružimo najbezbedniji transport robe u Srbiji, imamo potpisane ugovore sa osiguravajućim kućama Basle i Uniqa, te svojih klijentima nudimo i dodatno osiguranje.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com