Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport robe kombijem je trenutno najtraženiji vid transporta za manje pošiljke na kraćim relacijama. Razlozi za to su mnogobrojni, a jedan od glavnih je ušteda novca i vremena prilikom organizacije transporta kombijem.

Kao dokazani profesionalci, sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima transporta, u Beocontrolu smo prepoznali ovu potrebu, pa za vas organizujemo najbržu i najpovoljnu uslugu transporta robe kombijem unutar Srbije, ali i širom Evrope. Nekoliko puta tokom dana naša kombi vozila vrše polaske do Niša, Kragujevca, Novog Sada, Valjeva, Šapca, Leskovca, Vranja, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Sarajeva, kao i  najvećih evropskih zemalja Austrija, Nemačka, Švajcarska, Italija, Francuska, a u mogućnosti smo da za naše klijente organizujemo i vanredne polaske u najkraćem mogućem roku ka svi ostalim zemljama u EU.

U službi svojih klijenata, stotine naših radnika stoji vam na raspolaganju dvadeset četiri sata, sedam dana u nedelji, spremno da na put krenu, neposredno nakon vašeg poziva.

Naš bogat vozni park sadrži desetine manjih kombija nosivosti do 1.5 tone, a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u oblasti transporta, i više nego dobrim partnerskim odnosima sa drugim agencijama za transport robe, u stanju smo da obezbedimo i dodatna kombi vozila ukoliko postoji potreba za tim.

Pored osnovne usluge prevoza robe kombijem, u zavisnosti od dogovora, za vas vršimo i preuzimanje robe na dogovorenoj adresi, pripremu i pakovanje robe, utovar i istovar, kao i isporuku robe na dogovorenoj lokaciji. Za međunarodni transport robe kombijem, naša firma će umesto vas pribaviti i sve neophodne dozvole i pripremiti kompletnu carinsku dokumentaciju, kako bi roba nesmetano prošla sve carinske kontrole i stigla na željeno odredište. Špediterske uslove radi naša kompanija tako da ćemo vam završiti uvoz ili izvoz robe u najkraćem mogućem roku i to na točkovima vozila.

Sva roba je osigurana CMR – om od mogućih oštećenja tokom transporta, a za vredniju robu smo obezbedili i dodatno osiguranje, koje u slučaju nesreće pokriva do 100% vrednosti robe. Mogućnost bilo kakvih neprijatnosti sveli smo na minimum, jer svako kombi vozilo Beocontrola sadrži najmoderniju bezbednosnu opremu, i savremeni GPS sistem koji omogućava praćenje vozila tokom transporta, a bezbednost vaše robe garantovaće i naše stručno osoblje, obučeno po najnovijim svetskim standardima u saobraćaju.

Ne oklevajte i ne gubite vreme, naši agenti koji dežuraju tokom celog dana i očekaju vaš poziv. Pozovite nas i uverite se i sami zašto je Beocontrol i dalje neprikosnoveni broj jedan u oblasti transporta robe.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Naši agenti su vam dostupni 24/7 na telefon 011 210 6000.