Za sve informacije obratite nam se na: 011 210 6000

info@beocontrol.com

Transport Saudijska Arabija

Ukoliko vam treba direktni ili kombinovani transport, kontejnerski transport za Rijad i druge gradove u Saudijskoj Arabiji, mi smo tu da Vam ponudimo najekonomičnije rešenje sa najkraćim rokovima isporuke. Sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti transporta, iskusnim osobljem i razgranatom mrežom partnera širom sveta, Beocontrol će organizovati i najzahtevniji prekookeanski transport za samo 24 sata i obezbediti dvadesetčetvoro časovnu podršku za sve druge vrste transporta.

Beocontrol je srpska kompanija za prevoz i kargo transport različitih stvari iz Vašeg domaćinstva, lomljivih stvari, vangabaritnog tereta i veoma opasnih materija. Bez obzira na dimenzije i količinu pošiljke koja se prevozi od/do Saudijske Arabije, mi ćemo ponuditi najekonomičniji način da Vašu robu isporučimo gde kod budete želeli. Obezbeđujemo i posebnog kurira za isporuku Vaših najvrednijih ličnih stvari i skupih umetnina.

Ukoliko se odlučite da Beocontrol preveze Vaše stvari do Saudijske Arabije i nazad, mi ćemo se pobrinuti i za sav dodatni posao koji prati svaki transport. Naša odgovornost je da obavimo neophodnu logistiku pre samog puta, koja uključuje pribavljanje neophodnih dozvola, carinske dokumentacije, kao i kontrolu pošiljke na svakom stadijumu transporta. Mi ćemo se pobrinuti i za utovar i istovar stvari, njihovo pakovanje i skladištenje do trenutka dogovorene isporuke, ali i nakon toga.

Naše istrenirano osoblje je spremno da garantuje za sve Vaše stvari i rokove isporuke, a pored osnovnog osiguranja obezbedili smo i dodatno za najvredniju robu.

Mi vršimo transport najrazličitije vrste robe, bez obzira na veličinu i druge specifične karakteristike.

Zato, ne čekajte i kontaktirajte nas ako Vam zatreba transport:

  • Svih vrsti specijalnih tereta i vangabaritne robe koji zahtevaju specijalna vozila i specijalne mašine za rukovanje robom;
  • Retkih umetničkih dela, starih antikviteta i delova nameštaja;
  • Visoko rizičnih i opasnih tečnosti, gasova i druge robe;
  • Kućnih ljubimaca, biljaka i posmrtnih ostataka;
  • Sve druge robe koja zahteva pun teretni prostor ili onu robu koja zauzima samo njegove delove.