Vangabaritni transport Nemačka

Kompanija Beocontrol je specijalizovana za kompleksne transportne projekte do/iz Nemačke (usluga transporta vangabaritnih i/ili teških tereta “od vrata do vrata”), kada je kombinovanje moguće, u zavisnosti od destinacije, težine i dimenzija tereta i korišćenja različitih vidova transporta (drumski, rečni, morski, železnički i vazdušni transport).

Bez obzira da li se radi o Berlinu, Minhenu, Frankfurtu, Hamburgu ili nekom drugom gradu, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži naših transportnih partnera pokrivamo teritoriju cele Nemačke i Evrope.

ZA SVOJE KLIJENTE BEOCONTROL OBAVLJA KOMPLETNU USLUGU SLEDEĆIH TRANSPORTA DO/IZ NEMAČKE :

Od nedavno Beocontrol ima novu, vrlo povoljnu uslugu prevoza poljoprivrednih mašina do/iz Nemačke, svih vrsta traktora i drugih dodataka za rad na farmi.

MI ISPORUČUJEMO VAŠU ROBU U NAJKRAĆIM ROKOVIMA I GARANTUJEMO NAJPOVOLJNIJE CENE USLUGA BEZ OBZIRA NA UDALJENOST!

Beocontrol ima visoko kvalifikovano osoblje za rukovanje poljoprivrednim mašinama svih dimenzija, a dodatno obezbeđujemo i prateće dozvole za prevoz ove zahtevne robe unutar Nemačke i van njenih granica. Specijalizovali smo se za vangabaritni transport robe, tako da nam nije nikakav problem prevoz ovakvih mašina.

Kontakt: +381 11 210 6000

 Vaš zahtev za ponudu transporta robe, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe