Rudarstvo kao i cela rudarska industrija je jedna od najbitnijih industrija kojim se obezbeđuju energenti za dalju obradu, a neki od energenata se koriste i u svakodnevnom životu. Rudnici se po načinu iskopavanja dele na površinske i dubinske. Materijali koji se često iskopavaju su: boksit, kalaj, cink, dijamant, zemni gas, magnezijum, mangan, bakar, nikl, olovo, platina, nafta, so, srebro, titanijum, uranijum, ugalj, zlato i gvožđe. Sem njih često se iskopavaju i glina, pesak, granit i krečnjak.Transport opreme i mašina za rudarsku industriju

Rudarski kompleks je jedna ogromna mašina koja radi neprestano. Zbog konstantne eksploatacije, potrebno je obezbediti logističku podršku da bi posao tekao kao voda. Vangabaritni transport rudarskih mašina i delova opreme za rudarski kompleks vršimo na teritoriji cele Srbije i Evrope. Sposobni smo da transportujemo mašine velikih gabarita uz poštovanje rokova isporuke.

Za vangabaritni transport delova opreme do rudarskih basena kao i mašina za eksploataciju zemlje posedujemo sve neophodne dozvole za transport na teritoriji Srbije kao i za medjunarodni transport.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe