Gasna i hemijska industrija, odnosno njihova postrojenja za preradu sirovina se mogu nazvati i mega strukture, jer zauzimaju veliku površinu odnosno zapreminu i odaju utisak kompleksnosti. Svaki proizvodni proces u gasnoj i hemijskoj industriji se sastoji od niza malih i velikih delova u infrastrukturi koje su delikatno prikačene jedno za drugo.Transport opreme za gasnu i hemijsku industriju

Za potrebe gasne i hemijske industrije nudimo transport vangabaritnih tereta u vidu delova postrojenja, kao i čitavih postrojenja. Za potrebe kompletnog transporta jednog postrojenja, izrađuju se specijalni transportni projekti, u kojem se tačno precizira raspored transporta svakog elementa, u zavisnosti od gabarita i težine, obezbeđujemo i policijsku i tehničku pratnju vozila koje transportuje opremu.

Za medjunarodni vangabaritni transport posedujemo sve dozvole i sertifikate. U zavisnosti od gabarita robe, obezbeđujemo pratnju, policijsku ili tehničku, kroz sve države koje prođemo. Takođe, po potrebi organizujemo i preuređenje kolovoza, ukoliko smo preširoki za tri trake autoputa. Pored drumskom transporta, organizujemo i kombinovani vangabaritni transport, odnosno, kombinaciju dva transporta, kao što su vodeni ili železnički transport.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe