Transport vetrenjača

Transport vetrenjača spada u vangabaritni transport robe zbog zahtevnih, nestandardnih dimenzija i gabarita. Transport vetrenjača je sam po sebi veoma odgovoran posao, pa se zato mora realizovati kroz nekoliko faza. Transport vetrenjača se vrši prenosom njenih komponenti, jer se ne može prevesti u celini. Ovo je slučaj sa velikim vetrenjačama, koje koriste vetar za proizvodnju električne energije i doprinose očuvanju životne sredine.

Transport vetrenjača

Transport vetrenjača, odnosno elisa i njenih delova, vrši se specijalnim kamionima sa rastegljivom prikolicom. Ukoliko se odlučite za vodeni transport robe, transport vetrenjača se može vršiti i teretnim brodovima do krajnje destinacije.

Transport vetrenjača kompanija Beocontrol obavlja drumskim transportom, kao i vodenim transportom za duže relacije. Najčešće se koristi kombinacija dva ili više tipova transporta. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu, kao i iskustvo za utovar, istovar  i za manipulaciju delovima vetrenjače do lokacije predvidjene za montažu.

Vodeni transport vetrenjača

Ukoliko Vam je potrebno skladištenje većih gabarita, za jednu ili za više vetrenjača, odnosno njenih delova dok se čeka na utovar, možemo Vam ponuditi uslugu skladištenja na ugovoreni period. Skladište je u potpunosti opremljeno protivpožarnim sistemom, kao i video nadzorom 24h dnevno.

Prevoz komponenti vetroturbine (često se smatra “super opterećenjima”), od proizvodnih pogona do lokacije implementacije projekta, zahteva vozače koji su završili visoko specijalizovanu obuku. Takvih vozača je sve manje i velika je potražnja za njima. Kompanija Beocontrol se može pohvaliti iskusnim vozačima, koji preko 20 godina vrše transport delova za vetrenjače.

Za transport vetrenjača posedujemo sve neophodne sertifikate i dozvole. Transport vetrenjača vršimo na celoj teritoriji Srbije, kao i Evrope. Za dalje destinacije pronalazimo adekvatne rute, kojima se može transportovati vetrenjača brzo, sigurno i povoljno.

Tokom transporta vetrenjača, nudimo i opciju GPS praćenja pošiljke, da bi klijenti kompanije Beocontrol uvek znali gde se teret nalazi.

KONTAKT: +381 11 210 6000

Vaš zahtev za ponudu transporta vetrenjača, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe