PozoviZahtev
Transport vetrenjača spada u vangabaritni transport robe zbog svojih dimenzija i gabarita. Transport vetrenjača je sam po sebi veoma zahtevan posao, u kome se transport vetrenjača realizuje kroz nekoliko faza. Transport vetrenjača se vrši transportovanjem njenih delova, jer se iscela ne može prevesti. Ovo je slučaj sa velikim vetrenjačama koje koriste vetar za proizvodnju električne energije i doprinose očuvanju životne sredine.

Transport vetrenjačaTransport vetrenjača, odnosno elisa i njenih delova, se vrši specijalnim kamionima sa rastegljivom prikolicom. Ukoliko se odlučite za vodeni transport robe, transport vetrenjača se može vršiti i teretnim brodovima do krajnje destinacije.

Transport vetrenjača možemo da uradimo drumskim transportom kao i vodenim transportom za duže relacije. Najčešće se koristi kombinacija dva ili više tipova transporta. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu kao i iskustvo za utovar i istovar, kao i manipulaciju delova vetrenjače. Nakon utovara i transporta vetrenjače do krajnje lokacije, pristupa se montaži vetrenjače.

Vodeni transport vetrenjača

Ukoliko Vam je potrebno skladištenje većih gabarita, za jednu ili više vetrenjača, odnosno njenih delova, dok se čeka na utovar, možemo Vam ponuditi uslugu skladištenja na ugovoreni period. Skladište je u potpunosti opremljeno protivpožarnim sistemom kao i video nadzorom 24h dnevno.

Prevoz komponenti vetroturbine (često se smatra “super opterećenjima”) od proizvodnih pogona do lokacije implementacije projekta zahteva vozače koji su završili visoko specijalizovanu obuku. Takvih vozača je sve manje i velika je potraga za njima. Mi se možemo pohvaliti iskusnim vozačima koji preko dvadeset godina vrše transport delova za vetrenjače.

Za transport vetrenjača posedujemo sve neophodne sertifikate i dozvole. Transport vetrenjača vršimo na celoj teritoriji Srbije, kao i Evrope. Za dalje destinacije pronalazimo adekvatne rute kojima se može transportovati vetrenjača bez problema, i na siguran i brz način.

Tokom transporta vetrenjače, nudimo i opciju GPS praćenja pošiljke, da biste uvek znali gde se teret nalazi i da li je zaustavljanje plansko ili ne. Takođe, redovno Vam dostavljamo informacije o tome da li će biti kašnjenja u transportu ili stižemo pre dogovorenog roka.

Zahtev za transport robe