Vangabaritni transport Austrija

Bez obzira da li se radi o BečuSalcburgu, Gracu, Inzbruku ili nekom drugom gradu, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži naših transportnih partnera kompanija Beocontrol pokriva ceo prostor Austrije i Evrope. Takođe, vangabaritni transport obavljamo i u susednim zemljama, kao što su Češka, Mađarska, Nemačka, Slovenija, Švajcarska i Italija.

Kompanija Beocontrol je specijalizovana za kompleksne transportne projekte (usluga transporta vangabaritnih i/ili teških tereta “od vrata do vrata”), kada je kombinovanje moguće, u zavisnosti od destinacije, težine i dimenzija tereta i korišćenja različitih vidova transporta (drumski, rečni, morski, železnički i vazdušni transport).

Od nedavno Beocontrol ima novu uslugu prevoza poljoprivrednih mašina do/iz Austrije, svih vrsta traktora i drugih dodataka za rad na farmi.

Imamo visoko kvalifikovano osoblje za rukovanje poljoprivrednim mašinama svih dimenzija, a dodatno obezbeđujemo i prateće dozvole za prevoz ove zahtevne robe unutar Srbije i van njenih granica. Specijalizovali smo se za vangabaritni transport robe, tako da prevoz ovakvih mašina obavljamo brzo, sigurno i povoljno.

Možete izabrati jedan od mnogobrojnih vidova direktnog i kombinovanog prevoza poljoprivrednih mašina i dodatnih delova, bez obzira na to koja je vrsta mašina u pitanju:

Vaš zahtev za ponudu transporta, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe