PozoviZahtev

Bez obzira da li se radi o Rimu, Milanu,Napulj,ili nekom drugom gradu, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži naših transportnih partnera, pokrivamo ceo prostor Italije i Evrope.

Kompanija Beocontrol je specijalizovana za kompleksne transportne projekte (usluga transporta vangabaritnih i/ili teških tereta od vrata do vrata), kada je kombinovanje moguće, u zavisnosti od destinacije, težine i dimenzija tereta i korišćenja različitih vidova transporta (drumski, rečni, morski, železnički i vazdušni transport).

Za svoje klijente kompanija Beocontrol obavlja kompletnu uslugu sledećih transporta u/iz Italije:

Od nedavno Beocontrol je uveo novu uslugu prevoza poljoprivrednih mašina u/iz Italije, sve vrste traktora i drugih dodataka za rad na farmi.

Mi isporučujemo Vašu robu u najkraćim rokovima i garantujemo najpovoljnije cene usluga bez obzira na udaljenosti.

Imamo visoko kvalifikovano osoblje za rukovanje poljoprivrednim mašinama svih dimenzija, a dodatno obezbeđujemo i prateće dozvole za prevoz ove zahtevne robe unutar Srbije i van njenih granica. Specijalizovali smo se za vangabaritni transport robe tako da nam nije nikakav problem prevoz ovakvih mašina.

Možete izabrati jedan od mnogobrojnih vidova direktnog i kombinovanog prevoza poljoprivrednih mašina i dodatnih delova bez obzira na to koja je vrsta mašina u pitanju:

  • Kombajna;

  • Traktora;

  • Silosa;

  • Vagona;

  • Presa za seno;

  • Svih vrsti sejalica;

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”vangabarit”]

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na transport@beocontrol.com.

 

Zahtev za transport robe