Vangabaritni transport Italija

Bez obzira da li se radi o Rimu, Milanu, Đenovi, Napulju, Palermu ili nekom drugom gradu, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži naših transportnih partnera, Beocontrol pokriva teritoriju cele Italije i Evrope.

Kompanija Beocontrol  je specijalizovana za kompleksne transportne projekte (usluga transporta vangabaritnih i/ili teških tereta “od vrata do vrata”), kada je kombinovanje moguće, u zavisnosti od destinacije, težine i dimenzija tereta i korišćenja različitih vidova transporta (drumski, rečni, morski, železnički i vazdušni prevoz).

ZA SVOJE KLIJENTE KOMPANIJA BEOCONTROL OBAVLJA KOMPLETNU USLUGU SLEDEĆIH TRANSPORTA  DO/IZ  ITALIJE:

Beocontrol je uveo i novu, vrlo povoljnu uslugu prevoza poljoprivrednih mašina do/iz Italije, svih vrsta traktora i drugih dodataka za rad na farmi.

MI ISPORUČUJEMO VAŠU ROBU U NAJKRAĆIM ROKOVIMA I GARANTUJEMO NAJPOVOLJNIJE CENE USLUGA BEZ OBZIRA NA UDALJENOST!

Beocontrol ima visoko kvalifikovano osoblje za rukovanje poljoprivrednim mašinama svih dimenzija, a dodatno obezbeđujemo i prateće dozvole za prevoz ove zahtevne robe unutar Italije i van njenih granica. Specijalizovali smo se za vangabaritni transport robe, tako da nam nije nikakav problem prevoz ovakvih mašina.

Možete izabrati jedan od mnogobrojnih vidova direktnog i kombinovanog prevoza poljoprivrednih mašina i dodatnih delova, bez obzira na to koja je vrsta mašina u pitanju:

  • KOMBAJNI
  • TRAKTORI
  • SILOSI
  • VAGONI
  • PRESE ZA SENO
  • SVE VRSTE SEJALICA
Vaš zahtev za ponudu transporta robe do/iz Italije, kao i eventualna pitanja možete poslati na E-mail: info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe