PozoviZahtev

Zbirni transport robe

Kompanija Beocontrol pruža vrhunsku uslugu zbirnog transporta, za manje pošiljke koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor.

Prednosti zbirnog transporta robe su:

  • Brža isporuka
  • Do 30 odsto niže cene transporta
  • Minimalni rizik tokom prevoza
  • Potpuna kontrola pošiljke na tokom transporta
  • Ne postoji minimum robe koja može biti transportovana

Na ovaj način možete uvoziti ili izvoziti onoliko robe koliko vam je potrebno, bez nepotrebnog skladištenja i stvaranja zaliha sa mnogo manjim troškovima logistike.

U zavisnosti od Vaših potreba, u mogućnosti smo da organizujemo najpovoljnija rešenje u sferi zbirnog transporta u najkraćim vremenskim rokovima.

Zbirni transport iz Italije, Nemačke, Austrije, Šanije, Holandije, Belgije i drugih zemalja Evrope.

Kompanija ima razgranatu mrežu pouzdanih partnera kako u Evropi, tako i u Americi, Australiji, Africi, Bliskom Istoku, Kini, Tajlandu, Indiji i drugim zemljama Dalekog Istoka.

Evropske zemlje pokrivene su jednom do dva puta nedeljno linijama drumskog transporta, a za ostale destinacije u svetu Vam nudimo najoptimalnija rešenja u pomorskom, kontejnerskom i avio transportu.

Svojim klijentima nudimo transport robe po sistemu „od vrata do vrata“, što podrazumeva da Vašu robu preuzimamo na dogovorenoj adresi i, bez obzira da li je transportovana avio, vodnim ili železničkim transportom, isporučujemo je od aerodroma/luke/stanice na dogovorenoj destinaciji.

Sa nama imate mogućnost da transportujete širok spektar robe, od standardnih tereta koji je paletizovan ili nepaletizovan do nestandardnih tereta, buradi ili sanduka.

Za svoje klijente, kompanija Beocontrol obavlja i sve carinske procedure, pribavlja uvozne/izvozne dozvole i završava sve ostale špediterske usluge.

Transport robe klijenti mogu pratiti putem GPS-a u realnom vremenu, a naš tim će ih i sam redovno obaveštavati o stanju pošiljke i vremenu prispeća.

Za kvalitet usluge i bezbednost Vaše robe, prilikom potpisivanja ugovora, pružamo Vam pravnu garanciju, a Vašu robu možemo i dodatno osigurati sa jednim od kuća sa kojima sarađujemo – Basler ili Unaqa osiguranjima.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@beocontrol.com

Zahtev za transport robe