ZBIRNI TRANSPORT ROBE

Kompanija Beocontrol pruža brzu, sigurnu i povoljnu uslugu zbirnog transporta robe, za manje pošiljke koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor.

Prednosti zbirnog transporta robe su:

  • Brža isporuka robe
  • Do 30 % niže cene transporta
  • Minimalni rizik tokom prevoza robe
  • Potpuno kontrolisana pošiljka tokom transporta
  • Ne postoji minimalno ograničenje robe koja se može transportovati

Na ovaj način klijenti Beocontrola mogu uvoziti ili izvoziti onoliko robe koliko  je potrebno, bez nepotrebnog skladištenja i stvaranja zaliha, i to sa mnogo manjim troškovima logistike.

U zavisnosti od potreba klijenata, u mogućnosti smo da organizujemo najpovoljnija rešenja zbirnog transporta robe, u najkraćim vremenskim rokovima.

Zbirni transport  robe iz Italije, Nemačke, Austrije, Španije, Holandije, Belgije i drugih zemalja Evrope:

Kompanija Beocontrol ima razgranatu mrežu pouzdanih partnera, kako u Evropi, tako i u severnoj, srednjoj i južnoj Americi, Australiji, Africi i Aziji.

Evropske zemlje pokrivene su jednom do dva puta nedeljno linijama drumskog transporta, a za ostale destinacije u svetu kompanija Beocontrol nudi optimalna rešenja u železničkom, pomorskom, kontejnerskom i avio transportu.

Šta je zbirni transport robe?

Svojim klijentima nudimo zbirni transport robe po sistemu „od vrata do vrata“, što podrazumeva da Vašu robu preuzimamo na dogovorenoj adresi i, bez obzira da li se transportuje avio, vodenim ili železničkim prevozom, isporučujemo je od aerodroma/luke/stanice na dogovorenoj destinaciji.

Sa nama imate mogućnost da transportujete širok spektar robe, od standardnih tereta koji je paletizovan ili nepaletizovan, do nestandardnih tereta, buradi ili sanduka.

Za svoje klijente kompanija Beocontrol obavlja i  kompletne carinske procedure, pribavlja uvozne/izvozne dozvole i završava sve ostale špediterske usluge.

Transport robe klijenti mogu pratiti putem GPS-a u realnom vremenu, a naš tim će ih redovno obaveštavati o stanju pošiljke i terminu prispeća.

Za kvalitet usluge i bezbednost Vaše robe, prilikom potpisivanja ugovora, pružamo pravnu garanciju, a Vašu robu možemo i dodatno osigurati kod renomiranih kuća sa kojima sarađujemo – Basler ili Uniqua osiguranjem.

VAŠ ZAHTEV ZA PONUDU TRANSPORTA ROBE, KAO I EVENTUALNA PITANJA MOŽETE POSLATI NA E-mail: INFO@BEOCONTROL.COM

Zahtev za transport robe